Forma Yaptırma

Forma yaptırma konusunda profesyonel tasarımcılarımız ile sizlere son teknoloji dijital baskı makineleri ile hizmet sunuyoruz. Her türlü spor dalına özel kumaşlarımız, dijital ultra full HD baskı kalitesi ve kapıda ödeme seçeneği ile adresinize kadar teslim ediyoruz.

Özel Kampanyalar

15. yılımızda sizlere forma yaptırma ile ilgili mega kampanyalar düzenliyoruz. Forma yaptırmak için ister mağazamızdan ister kendi beğendiğiniz formaları Dri Fit kumaş teknolojisi ve dijital baskılar ile üretiyoruz. Beğendiğiniz formayı whatsapp hattımızdan göndererek istediğiniz şekilde tasarlayarak adresinize kadar kargo ile gönderiyoruz üstelik kapıda ödeme imkanı ile. Müşteri Temsilcisi ile görüşmek için tıklayın.

Forma tasarlama profesyonellik ve dikkat gerektiren bir iştir. Forma tasarlama konusunda alanında uzman kadromuz ile sizlere en güzel forma tasarlama hizmeti sunuyoruz.

 

Halı Saha Forma Yaptırma- Tasarlama Ve Online Satışı

Günümüz şartlarında bir sporcunun en çok önem verdiği konulardan birisi, hem rahat hem de sağlıklı giyimdir. Performans açısından da sporcuların rahat ve sağlıklı giyinmesi uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor. Rahat bir şekilde koşmak ve hareket edebilmek için üretilen ürünlerin sporcular için önemini düşünen firmamız, forma tasarlama konusunda bu ürünleri kişi bazlı çalışarak da piyasaya sunmaktadır. Yıllar süren tekstil tecrübelerinden yola çıkarak hizmet veren firmamız basketbol formaları, futbol formaları, halı saha forma, voleybol ve e- spor formalarının üretimini yaparak bu ürünleri hem tasarlayıp hem de kişiselleştirme çalışmalarına ağırlık verdik.

  

Forma, tüm sporcuların giydiği kıyafettir, aynı zamanda bulunduğu takımın simgesi tanınması için bir paroladır. Bu spor giysileri hangi takımın oyuncusu olduğunu gösterir nitelikte bir o takımı belirtmek ve karşı takımdan birbirlerini ayırmak için hazırlanmaktadır. Forma yapmadan önce formayı kimler giyer, nerede giyer, forma nedir, halı saha forma nedir ve nasıl olmalıdır, ucuz forma almak avantaj sağlar mı? gibi sorulara cevap arayan firmalar çoğu zaman başarılı işlere imza atmışlardır. Normal şartlarda spor yapılmasına destek olan bu formalar, hangi ülkede olursa olsun oyuncunun rahat edebilmesi için özenle hazırlanmaktadır. Pek çok yerde estetik duruşu sebebiyle o futbol takımının yegane parçası olarak görülmekte ve sağlık açısından cilde zarar vermeyen kumaş, iplik vb. türevleri kullanılmaktadır.

 

Bir futbol takımı formasız, basketbol takımı formasız, voleybol takımı formasız ve halı saha forma olmadan bir spor branşı düşünülmemektedir. Bu kapsamda tasarım yapacak firma, forma yaptırma konusunda tüm ihtiyaçlara cevap vererek, takımın rengi ve desenini seçerken taraftarlarını da düşünerek hareket etmelidir. Çünkü seçilen renk ve desen takımın duruşunu göstermektedir.  Sadece renk konusunda duyarlı olup o takımı tutmaktan vazgeçen çok sayıda taraftar olabilmektedir. Bu durum sadece halı saha forma, basketbol forma, voleybol forma ve futbol forması olarak düşünülmemelidir. Bütün spor branşlarını kapsayan forma ve türevi kıyafetler sadece futbolu kapsamamalıdır.

 

Forma Yaptırma Konusunda Aradığınız Kriter, Taraftarın Rengi İse Biz Buradayız

Spor kulüpleri, spor tesisleri, halı saha gibi işletmelerin her zaman tekstil sektörüne ihtiyaçları vardır. Günümüzde tekstil ve ayakkabı sektöründen alınan bilgi ve tecrübeleri birlikte kullanarak ortaya çıkan pek çok ürün forma yaptırma ve hizmet kalitesi ile sektörde söz sahibi olmaya başlamıştır. Bu kapsamda tüm dünyada hizmet verebilecek düzeyde tecrübe sahibi olan işletmeler ile spor markaları oluşturulmuş olup, firmaların hem ürünlerinin verimli bir şekilde satışını arttırmak hem de ürünleri belli kategorilere ayırarak, stok durumunu ve fiyat durumunu belirleyip hizmetlerini anlatmaktadırlar. Yine pek çok firma forma yaptırma konusunda özverili olarak, sporcular için tasarlanmış ürünlerini sağlıklı kumaş ve iplikler kullanılması sonucunda hem müşteriye hem de tedarikçilere uygun konseptler halinde sunulmasını öngörüyor.

 

Firmamız ucuz forma konusunda aldığı talebe göre hazırladığı forma ile büyük beğeni kazanmayı hedefleyerek, sporcuların konforlu ve rahat giyinebilmesi için özel kumaşlar kullanmaktadır. Aynı zamanda firmamızdan bir futbol takımına hazırlanması istenen forma, taraftarların o takımın rengine gönül verdiği düşünülerek hazırlanmıştır. Böylece forma yaptırma konusunda bize başvuran firma tarafından formanın görücüye çıkarılması sonucunda taraftarın beğenisini kazanmış ve hemen hemen hayatlarının pek çok yerde kullanmalarına sebep olmuştur.

Ürün Özelliklerimiz

Sıfır hata payı ve bunu sağlayan yüksek teknolojik makinalar ile yüksek kaliteli iş çıkarmayı hedefleyen firmamız her sezon takımların giyebilecekleri formaları tasarlayarak siz değerli müşterilerimize maksimum seçenek sunarak her sezona hazırlık yapmaktayız. Birbirinden farklı hazırlanan desenli formalar, şortlar, yelekler, eldivenler, tozluklar ve diğer spor ürünleri en üst kalitede ve aracısız olarak sizlere ulaştırılmaktadır. Forma tasarlama konusunda üstün hizmetler veren firmamız, sadece o dönemdeki sezon için forma tasarlayıp bu durumu her sene yenilemektedir.  Spor formalarının tasarımı kadar üretimine de dikkat çeken firmamız, bu durumu detaylı bir açıklama yaparak müşterisine belirtmektedir. Ürün özellikleri konusunda kullanım talimatının altını imzalayan firmamız beğenilerin arkasında durarak ürünlerinde hiçbir şekilde cilde zarar verecek madde kullanmamaktadır.  Seçtiğimiz kumaş, iplik ve kumaşa basılan desen her zaman hazırladığımız formanın çekiciliğini her zaman arttırmaktadır. Bu kapsamda forma yaptırma;

 

  • Sağlıklı kumaş (DRI FIT MIKRO NANO – Profesyonel Sporcuların Tek Tercihi)
  • Sınırsız renk ve baskı çeşitleri
  • Spor branşlarına göre hazırlanmış tasarımlar
  • Hızlı üretim ve hızlı teslimat
  • Çıkmayan desen, yıkama haslığı testlerinden geçmiştir.
  • Dayanıklı kumaşlar ve dayanıklı baskı ve nefes alan kumaşlar
  • Alerji etkisi yapmayan, birinci kalite, çevreye duyarlı kullanılan malzeme

 

Talep ederek forma tasarlama veya forma yaptırma planınız varsa bizler hizmet vermek için buradayız. Sitemizden verdiğiniz siparişler doğrultusunda en az 6 adet ürün tasarlayarak gönderi yapmaktayız. Ürün siparişinden sonra profesyonel tasarımcılarımız tarafından sizle siparişlerinizin hazır görüntüsü paylaşılır. Bu doğrultuda ürün için okey alındıktan sonra talep ettiğiniz halı saha forma, basketbol forma, voleybol forma vb. gibi ürünlerimizi kendi fabrikamızda kumaş, baskı ve dikimini gerçekleştirdikten sonra hızlı teslim şartlarına uygun en geç 3 iş günü içerisinde ucuz forma gönderimizi yapmaktayız.

 

Forma Yaptırma Sırasında Dikkat Etmeniz Gereken Noktalar

Forma tasarlama ve baskı hizmeti veren firmamız, gelen tüm siparişleri dikkate alarak, hem sporcu açısından sağlık kurallarına uygun hem de renk, desen ve tasarım konusunda sporcuların tanıtımı ve takımlarının tanıtımlarını başarıyla yapmaktadır. Bizi tercih ederek her zaman uygun fiyat avantajından faydalanmak isteyen müşterilerimiz için kaliteli ve ucuz forma tasarlamayı planlamaktayız. Halı saha forması yoğun olan taleplere cevap veren firmamızdan temin ettiğiniz her ürün, uzun yıllar kullanılabilen ve nefes alabilen kumaş özelliğinden faydalanılarak üretime geçilmiştir. Bizler forma tasarlama alanında hem çalışanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak hem de müşterimizin beklentisine göre forma yaptırma konusunda hareket ederek ulusal pazarda lider olmayı hedeflemekteyiz. Yaptığımız yatırımlarım çoğu hem ucuz forma satın alabilmeniz; hem de istediğiniz zaman ulaşılabilir özellikte bir marka olmamızdır. Bu kapsamda kurumsal kimliğimiz ve yönetim anlayışımız halı saha forma tasarlama ile sizlere cazip gelebilecek fiyat teklifleri vermektedir. Bizi tercih ederek tüm sektörlere hitap eden bir ürüne sahip olabilirsiniz.

 

Yenilikçi Bir Ekip İle Forma Tasarlama

Ürünlerimizin üretim aşaması alanında profesyonel ekibimiz tarafından üretilen ürünlerimiz Dri Fit mikro nano polyester kumaştan olup, ter tutmaz, çabuk kurur ve renkleri solmaz özelliktedir. Halı saha forma ve diğer ürünlerimizin üzerine yaptığımız baskı direk kumaşa uygulanır böylece kalıcı olması sağlanır. Nano teknolojiden yardım alınarak üretilen kumaşlarımız ile hemen hemen her bedene uyumlu modeller ortaya çıkarmaktayız.  Bizlere ihtiyaç duyduğunuz anda ister whatsapp sipariş hattımızdan isterseniz site üzerinden iletişime geçerek talep ettiğiniz modeli yine talep ettiğiniz miktarda ucuz forma yaptırabilirsiniz. Forma tasarlama konusunda uzman olan ekibimiz istediğiniz türde logo, isim, numara ve baskı uygulayarak ucuz forma sahibi olabilmeniz için hizmetlerine devam etmektedir. Forma tasarlama konusunda dikkat çekici modelleri, sezonun renk kombinasyonları sürekli kendini yenileyen ekibimiz tarafından hazırlanmaktadır.

Forma yaptırma konusunda bizi tercih ettiğinizde güvenli ödeme, cazip fiyat teklifleri, hızlı ödeme ve kolay iade edebilme hakkına sahip olabilirsiniz. Bizleri tercih ederek hem forma yaptırma hem de yapılan her ürünün ucuz forma kriterlerine uygun olması sağlanmıştır.

 

Forma Nasıl Tasarlanır?

Forma tasarlamak için öncelikle mağazamızdan veya kendi beğendiğiniz bir formayı seçerek işleme başlayabilirsiniz. Forma tasarlamak için aşağıda ki adımlar uygulanmaktadır.

  1. Bir Forma Belirleyin
  2. Belirlediğiniz Formayı tasarlama bölümümüzden oluşturun.
  3. Forma da Kullanılacak Olan Logo, Amblem, İsim, Numara, Sponsorluk Yazısı, Reklam Yazısı veya Resmini Belirleyip Gönderin
  4. Kaç Adet Forma, Şort, Tozluk, Tekmelik İsteyeceğinizi Belirleyin

Sizlere uzun yıllardır hizmet veriyoruz. Bir çok profesyonel amatör sporcuya ürünlerimizi büyük bir titizlik ve dikkat ile üreterek göndermekteyiz. Referanslarımıza bakmak için tıklayın.

 

Teslimat Süresi

Forma Tasarlama aşaması biten ürünler Türkiye’ nin her yerine MNG kargo ile 7-10 iş günü içerisinde gönderilir. Kargolar kapıda ödeme sistemi ile çalışmaktadır. Bütün ürünlerimiz kendi tasarımcılarımız tarafından hazırlanır ve kendi fabrikamızda üretilmektedir. Baskı ve kumaş kalitemiz profesyonel sporcuların kullandığı kumaş ve baskı kalitesi ile aynıdır.